About

Trend.Set.Go este comunitatea ta, grupul în care te vei simți ca și cînd ai ieși în oraș și ai sta de vorbă cu prietenii din aceeași generație cu tine. Ia startul în trenduri, fă-ți auzită vocea, și modelează-ți viața cum vrei cât ești tânăr!

Am creat o comunitate restrânsă și specială pentru tinerii ca tine, prin care te vom invita să-ți faci cunoscute ideile, interesele și să fii implicat în grupurile de discuții ale generației tale! Și te vom și premia pentru asta! Dacă vrei să te înregistrezi în comunitatea noastră online, trimite-ne un mail la Trend.Set.Go@360insights.eu și te vom face unul de-al nostru.

Știm că vrei să fii liber, să nu ți se spună ce să faci, să ai controlul și să fii la curent cu tot ce mișcă în tehnologie, fashion, muzică, design, sport sau media.

De aceea, nu-ți vom cere nimic ca să te înscrii, dimpotrivă, te vom premia cu puncte pentru activitățile în care vei fi implicat. Punctele pot fi convertite apoi în vouchere sau bonuri cadou.

Trend.Set.Go este o inițiativă 360insights, companie ce oferă servicii complete de consultanță și cercetare de marketing, cu scopul de a-și ajuta clienții să ia deciziile potrivite pentru dezvoltarea afacerii lor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s