Noaptea albă din vinerea neagră (updated)

emag-black-fridayIată și ofertele oficiale complete de la câteva magazine:

Flanco

Altex

Mediagalaxy

Nu uitați și de eMag, anunță oferte mari însă nu au postat încă oferta completă.

Anul acesta, Black Friday va avea loc în România în ultima zi de vineri din noiembrie, ca peste tot în lume. Însă eMAG și Flanco, doi dintre cei mai mari retaileri de produse electronice din Romania, au anunțat că Black Friday se va ține la ei cu o săptămână mai devreme decât în mod normal, adică pe 22 noiembrie. Motivația dată de Iulian Stanciu, director general la eMAG și proprietar al lanțului de magazine Flanco, e simplă: “Oamenii nu vor Black Friday într-o zi anume, ci vor Black Friday”. 

Pe măsură ce ne apropiem de ”eveniment”, tot mai multe magazine online își anunță participarea la eveniment cu promoții și reduceri. Cele de mai jos au confirmat deja participarea în Black Friday:

Iată însă câteva ponturi:

Altex.  Anul trecut nu le-a prea mers site-ul, majoritatea vânzărilor s-au făcut prin magazin.

Flanco. La fel ca anul trecut, site-ul va fi doar un catalog de produse. Dacă vrei ceva, mergi în magazin și-ți cumperi.

eMAG. N-au renunțat complet la comisioane, dar spun că adaosurile vor fi mici, deci reducerile mari. Au scăzut comisionul pe site la 1% la orice produs. Macar la ei nu ne facem probleme ca site-ul va fi căzut de Black Friday, anul trecut a mers chiar bine. În plus, probabil vor adopta din nou tactica de anul trecut: comenzi doar cu livrare la domiciliu, fără ridicări din showroom, să evite călcatul în picioare.

evoMAG. La fel ca eMAG, scade comisionul la orice produs la 1%.

Domo. Suplimentează cu 50% personalul ce va sta la dispoziția clienților, implementând o nouă conexiune de bandă largă, ce va fi de opt ori mai rapidă decât cea de anul trecut.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s